Kedvcsináló

2024.03.02. 14:40

Guns N’ Roses a siroki motoros héten? + videó

Már nem kell sokat várni és újra dübörögnek a kétkerekűek Sirokban. A Guns N' Roses érkezéséről találgatnak a motorosok. A siroki motoros találkozó főszervezője folyamatosan csepegteti az információkat, mire számíthatnak idén a Kútvölgyben szórakozni vágyók, azt is elárulta, valóban a Guns N’ Roses lesz e a világszenzáció.

Heol.hu

A siroki motoros találkozót idén július 24. és 28. között rendezik meg a szokásos helyszínen, a Kútvölgyben. Felröppentek hírek arról is, hogy világsztár vendége lesz a hétnek, esetleg a Guns N' Roses is Sirokba jön. Mint arról korábban beszámoltunk, a találkozó szervezője, Hadnagy József aktív a közösségi médiában és folyamatosan friss információkkal látja el a WorldBike Week Sirok Facebook-oldal követőit. 

Guns N' Roses, siroki motoros találkozó, kútvölgy
A múlt évben is rengetegen látogattak el a siroki motoros találkozóra. Lehet, hogy idén a Guns N' Roses is itt lesz.
Forrás: WorldBike Week Sirok/Facebook

Guns N' Roses Sirokban?

A főszervező legutóbbi videójában még egy gitárt is előkapott, majd előadta saját szerzeményét, egy dalt ami nem szólhat másról, mint a siroki motoros találkozóról. 

Hadnagy József kiemelte, rengeteg pletyka terjeng az ígért, világszenzációnak számító meglepetést illetően. Azt is tisztázta a Guns N’ Roses-ról van e szó.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában