Köszönet

2023.08.01. 18:05

Átszúrt tüdővel, törött bordával vezényelte le a siroki motoros hetet a főszervező + videó

A siroki motoros találkozó majdnem balesetmenetsen zajlott le. Komolyabb baj a főszervezővel történt, akit hősnek nevezett a siroki polgármester.

Barta Katalin

Ismét nagy siker volt Sirokban a motoros hét

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Mint ahogy portálunkon is beszámoltunk, rendben lezajlott a siroki motoros hét. A rendezvényen derült ki, hogy dr. Hadnagy József, főszervező komoly balesetet szenvedett és sérülten vezényelte le a találkozót. Tuza Gábor polgármester köszönetet mondott és jobbulást kívánt.  

Oldalán ezt írta: Köszönöm a rendezőknek, a résztvevőknek, a lakosoknak, a biztonságiaknak, a rendőröknek, szóval mindenkinek, aki csak egy kicsit is, de hozzájárult ahhoz, hogy a siroki motorostalálkozó simán, rendben, (majdnem) balesetmentesen lezajlott. Pont a főrendező, Dr. Hadnagy József alól ment ki a paripa, egy szerencsétlen olaj elfolyás miatt. Le a kalappal előtte, hiszen törött bordával, menet közben kiszúrt tüdővel, de levezényelte a rendezvényt! Hős vagy, és mielőbbi gyógyulást kívánok! Nem kellett egyetlen motorost, vagy a találkozón résztvevőt sem megszólítani a közterületen, ne adj Isten a buszmegállóban történő alkoholfogyasztás miatt. A korábbi delikvensek be-be próbálkoztak, de nagyon gyorsan levonultak a placcról. Remélem nem kiabálom el, de úgy látszik normalizálódik a helyzet. Köszönet a segítőknek, hiszen egyedül nem menne. Széles utat mindenkinek! 

Köszönöm a videó felvételt Farkas Gábornak, a "nyugdíjba" vonult korábbi szervezőnek! - írta.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában