Közös munka

2024.04.10. 08:12

Az egriekkel közös tavaszi Te Szedd! akciót szervez a városgondozás

Az egriekkel együtt tisztítja meg az Eger-patakot a Városgondozás Eger Kft.

Heol.hu

Közös tavaszi pataktakarítás Egerben

Forrás: Huszár Márk / Heves Megyei Hírlap

Az országos TeSzedd! programhoz csatlakozik idén a Városgondozás Eger Kft. A cég a saját munkavállalóival tisztítja meg az Eger-patak partszakaszát, egyúttal várja az önkéntes kedvű lakók csatlakozását is az akcióhoz, közölte Eged Renátó ügyvezető. A cég tavaly is szervezett önkéntességen alapuló, szemléletformáló akciót.

– A közösségi szemétszedésre április 27-én, szombaton kerül sor, reggel 9 órára várják az érdeklődőket az Érsekkertben lévő Zenepavilonnál. A helyszíni eligazítás során a Városgondozás kiosztja a hulladékgyűjtő zsákokat és a gumikesztyűket, az érdeklődőknek így csak a megfelelő ruházatról kell gondoskodniuk. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, melyet az érdeklődők április 15-én hétfőn délig tehetnek meg a [email protected] email-címen vagy a 36/411-144 telefonszámon a jelentkezők nevének és létszámának megjelölésével – írta a közleményben.

 

A cég várja középiskolák jelentkezését is, a Városgondozás a partner intézmények részére a programban résztvevők tevékenységét beszámítja az Iskolai Közösségi Szolgálat óráiba. Az Eger-patak környezetének megtisztítása után a Városgondozás a partszakaszok fűnyírását is elvégzi, májusra tehát tiszta és rendezett állapotba kerül a vízfolyás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában