Választás 2024

2024.04.12. 09:39

Az idősek többet érdemelnek Vágner Ákos szerint

Vágner Ákos azt mondja, Egernek olyan városnak kell lennie, ahol az idősek is jól és megbecsülve érzik magukat.

Heol.hu

Vágner Ákos és Fűrész János

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

– Több támogatást, több programot az egri időseknek! – így kezdte bejegyzését Vágner Ákos, a Fidesz egri polgármesterjelöltje. A bejegyzésben kifejti, idős embertársaink felbecsülhetetlen értékekkel és tudással vannak felvértezve.

– Igazi tanítók, akik bölcsességeikkel, tapasztalataikkal segíthetik a fiatalabbakat. Amellett, hogy meghallgatjuk és megfogadjuk tanácsaikat, jusson eszünkbe az is, hogy mi mit adhatunk nekik. Fűrész Jánossal, az egri Ezüstidő Szabadidős Egyesület elnökével egyetértettünk abban, hogy Egernek olyan városnak kell lennie, ahol az idősek is jól és megbecsülve érzik magukat. Több klub létrehozására, programokra és aktív szabadidős tevékenységekre lenne szükség Egerben.És több segítséget kell kapniuk a kisnyugdíjasoknak. Amennyiben bizalmat kapok júniusban, polgármesterként is számítok majd időseink tapasztalataira, s ők is számíthatnak rám! – írta a posztban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában