Természetvédelem

2024.04.18. 09:42

A Föld napjára 4 napos programsorozat indul Egerben

Április 22. a Föld Napja. E kapcsán indulnak programok Egerben is.

Heol.hu

Magyarországon 1990 óta április 22-én minden évben bolygónk értékére emlékezünk és az összefogásnak köszönhetően a Föld szépségeinek megőrzésére hívjuk fel a figyelmet. Ehhez kapcsolódva az egri civil szervezetek idén is cselekvésre szólítják a kicsiket és nagyokat, áprilus 19-22. között 4 napos színes programsorozattal készülnek a Föld Napjára - írja Eger önkormányzata a Facebookon

A Föld napja alkalmából négy napos programsorozatot szerveznek Egerben
A Föld napja alkalmából négy napos programsorozatot szerveznek Egerben
Forrás: Eger Város Hivatalos Oldala/Facebook

A szervezők a város több helyszínén többek között előadásokkal, mozgásos és kvíz játékokkal, kézműves foglalkozásokkal, faültetéssel, szemétszedéssel, a Páloskolostor-rom takarításával készülnek a résztvevőknek. A programsorozat idén is egy kiváló lehetőség arra, hogy kreatív ötletek és zöld események segítségével ösztönözzük egymást Földünk megóvására. Legyünk minél többen és tegyünk együtt a környezetünkért! - hívták fel a figyelmet a posztban.

Kiemelték, a programokkal kapcsolatban bővebb információt a Civil Közösségek Házában (Kossuth Lajos u. 12.) lehet kérni.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában