Közlekedés

2024.04.04. 13:09

Jelzőlámpás irányítás Recsknél, tankolási nehézségek az M3-ason

Útépítési és kábelfektetési munkálatok miatt is lassabb haladás lehetséges Heves vármegye egyes pontjain.

Heol.hu

Az M3-as autópályán

  • Újabb terelést építettek ki burkolat felújítás miatt Mezőszemere térségében. A főváros felé vezető oldalt lezárták a 127-es és 120-as kilométer között, így a Budapest felé haladók az ellenkező oldal belső sávján haladnak, Vásárosnamény felé pedig a külső és leállósávon megy a forgalom. A munkálatok miatt Budapest felé a Mezőkövesdi csomópont le- és felhajtó ágát, valamint a Mezőszemerei pihenőt is lezárták.
  • A 147-es és 139-es kilométer között szintén lezárták a főváros felé vezető oldalt. A forgalom itt is Vásárosnamény felé vezető oldal belső sávján halad, míg az ellenkező irányba tartók a külső és leálló sávra vannak terelve. Fontos, hogy a munkavégzés miatt Budapest felé a Geleji pihenőt is lezárták!
  • Burkolatjavítás miatt forgalomterelést építettek ki a 175-ös kilométernél lévő Polgár csomópont és az M35-ös autópálya elágazása között. A Vásárosnamény felé vezető oldalt lezárták, így a 172-es és a 185-ös kilométer között a Budapest felé vezető oldalon halad a forgalom, irányonként egy-egy sávon. A munkavégzés kapcsán, a 183-as kilométernél lévő Görbeházi benzinkutas pihenőt is lezárták. Tankolási lehetőség csak jóval előtte a 142-es kilométernél, a Geleji pihenőhelyen van. A munka miatt a Polgári csomópontot is lezárták a Vásárosnamény felé vezető oldalon.
  • Kálmánháza térségében is dolgoznak. A 211-es és a 220-as kilométer között szintén a Vásárosnamény felé vezető oldalt zárták le. A forgalom az ellenkező, főváros felé tartó oldalon halad, irányonként egy-egy sávon. Fontos tudni, hogy a munka miatt a 214-es kilométernél lévő Kálmánházi pihenő sem használható és a benzinkútra sem lehet kimenni. Akinek tankolnia kell, az kénytelen Nyíregyházára letérni, mert a határig nincs több tankolási lehetőség, írja az Útinform

Az Útinform csütörtöki összessítéséből az is kiderül, hogy a 3-as főúton, Gyöngyös térségében, a 80-as kilométer közelében építési munka miatt, mindkét irányban útszűkületre kell készülni.

Továbbá a 24-es főúton, Parád belterületén, a 28-as kilométernél, távolabb pedig Recsk belterületén, a 35-ös és a 37-es kilométer között, kábelfektetés miatt félpályás lezárásra és jelzőlámpás irányításra lehet számítani. 

A 25-ös főúton,

  • Egerben, a 13-as kilométernél csomópontot építenek, mindkét oldalon egy-egy sávot lezártak. 
  • Szentdomonkos térségében, a 47-es és az 50-es kilométer között tart még a burkolatfelújítás. A főutat lezárták, a forgalmat továbbra is elterelik.
  • Szintén Szentdomonkos térségében, de az 51-es és az 52-es kilométer között támfalépítés miatt van félpályás lezárás. 

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában