Munkálatok

2024.04.01. 16:22

Két fürdőben is karbantartás lesz áprilisban

Egerben és Egerszalókon is számítani kell arra, hogy nem lesznek nyitva a fürdők, vagy egyes medencék.

Tóth Balázs

Április 29-ig karbantartás miatt korlátozottan használhatók az egri strand medencéi

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Az Eger Termál Kft. közleménye szerint április 2-től április 29-ig karbantartás miatt korlátozottan használhatók az egri strand medencéi. Április 2-3-án (kedd-szerda) kezdődnek az I-II-III-as medencék karbantartásai munkálatai, ebben az időszakban az I/A medencét is lezárják, a medencéket 4-én nyitják meg. Április 4-5-én (csütörtök-péntek) a Fürdőház I-II medencéi tartanak zárva, hatodikától azok is látogathatók lesznek. Az V-ös felnőtt élménymedencét április 8-14-ig (hétfőtől vasárnapig) készítik fel a nyári szezonra, majd 15-étől megnyitják. A IV-es termálvizes medence április 15-28 között következik, a tervezett nyitás április 29, de a munkálatok mértéke miatt ez későbbre tolódhat.

Az egerszalóki Saliris Fürdő és Hotel a 2024-as tavaszi leállás idején zárva tart, a kötelező karbantartási munkálatok miatt április 15-18 között nem fogadnak vendéget.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában