Útinform

2024.04.15. 12:36

Lezárások hátráltatják a forgalmat az M3-ason

Burkolat felújítási munkákat végeznek az M3-as autópályán Mezőszemere térségében hétfőn is, írta az Útinform.

Heol.hu

Az M3-as autópályán, Budapest közelében, aszfaltozás miatt a 10-es és a 14-es km között sávelhúzással a Vásárosnamény felé haladókat a belső sávra illetve az ellenkező oldal belső sávjára terelik. A főváros felé a külső és a leálló sáv járható.

Burkolat felújítási munkákat végeznek az M3-as autópályán Mezőszemere térségében, a 120-as és a 129-es km között, a Geleji pihenő környékén, a 139-es és a 147-es km között, a 175-ös km-nél lévő Polgár csomópont és az M35-ös autópálya elágazása között, valamint Kálmánháza térségében, a 211-es és a 220-as km között. A forgalmat mind a négy helyen sávelhúzással a szemközti oldalra terelik, így érint néhány pihenőt illetve kihajtót. 

A terelések miatt Budapest felé a Geleji pihenőt, illetve a Mezőkövesdi csomópont le- és felhajtó ágát, valamint a Mezőszemerei pihenőt is lezárták. A másik irányba, Vásárosnamény felé, a 183-as km-nél lévő Görbeházi és a Kálmánházi benzinkutas pihenő sem használható - közölte az Útinform. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában