Kerekasztal

2024.04.17. 18:02

Már tudjuk, mikor lesz a következő Eger Civil Ünnepe

A soros ülésen minden fontos témát megvitattak.

Molnár Helga

Balogh Tibor, az Egri Civil kerekasztal tagja, soros elnöke

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Az Egri Civil Kerekasztal soros ülését tartotta szerdán délután 4 órától a Civil Közösségek Házában. A soros elnök, Balogh Tibor Tamás elsőként tájékoztatta a résztvevőket az elmúlt időszak eseményeiről. Sorra vette, hol voltak jelen márciusban és áprilisban, s elmondta, rendben lezajlott a Civil Fórum is.

Köszöntötte a régi-új tagokat, majd kifejtette, mikor lesznek a fontosabb események.
– 2024. szeptember 21-én lesz az Eger Civil Ünnepe, 2025. február 7-én a Civil Randevú, majd április 2-án az Egri Civil Fórum – részletezte, s ezeket az időpontokat a kerekasztal el is fogadta.

Javaslat érkezett arra is, hogy rendezzék a civil kódexet, illetve hogy kik legyenek a szóban forgó események szervezőcsapataiban. Az ülésen újraválasztottak azokat, akik véleményezési joggal vesznek részt városi bizottságok munkájában. A városgazdálkodási bizottságba Balogh Tibort, a pénzügyi és ügyrendibe Palotai Sándort, a kulturális, idegenforgalmi és szociális bizottságba Badacsonyiné Bohus Gabriellát illetve a urbanisztikai klíma es környezetvédelmi bizottsághoz dr. Kárász Imrét delegálták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában