Közlekedés

2024.04.21. 09:00

Nem jár az InterRégió vonat Eger és Debrecen közt

A Tisza-tó sebesvonat és a debreceni InterRégió vonat menetrendjét is érintik a MÁV munkálatai.

Heol.hu

A Debrecen–Füzesabony vonal Debrecen és Macs Ipari Park közötti szakaszán a felsővezetékhálózat kiépítését és új megállóhelyek építését végzik május 31-ig. Emiatt a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Pótlóbusz jár Debrecen és Balmazújváros, illetve Hortobágy között. A módosítás érinti a Debrecen-Eger közti InterRégiót és a Tisza-tó sebesvonatot - közölte portálunknak eljuttatott, a 17. hétre szóló közleményében a MÁVINFORM.

Közölték, hogy pótlóbusz közlekedik Debrecen és Balmazújváros között valamennyi vonat helyett. A Debrecen–Eger közötti közvetlen összeköttetést biztosító InterRégió vonatok pedig nem közlekednek. Helyettük Eger és Füzesabony, illetve Füzesabony és Balmazújváros közötti vonatokkal utazhatnak, Füzesabonyban csatlakoznak egymáshoz. A Tisza-tó sebesvonat pedig csak Budapest és Tiszafüred között közlekedik a MÁVINFORM tájékoztatása szerint.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában