Majális

2024.04.27. 21:55

Virágos, családias hangulatú majálisra készülnek Bükkszéken

Bükkszéken majálisra várják a családokat május elsején az iskola udvarára.

Barta Katalin

Bükkszéken idén is virágosítják a település köztereit, épületeit. Sajnos az idő az elmúlt hetekben nem volt túl kegyes az ültetőkhöz, és a növényekhez, de reménykednek, hogy az egynyári virágok hamarosan teljes pompájukban fognak díszelegni. A virágokat most is, mint az előző években Sági Ferenc polgármester ajándékozta a településnek. 

Ha minden igaz, szép időben tölthetik a majálist a helyiek az iskola udvarán, ahol közös sütögetésre, főzésre hívják a családokat május 1-jén. A batyus jellegű programra mindenki saját maga biztosítja az alapanyagokat, sátrat, padokat viszont az önkormányzattól lehet igényelni előzetesen. A nap folyamán a gyerkekeket trambulinnal, sok-sok játékkal várják. Zenéből sem lesz hiány az ígéretek szerint. 

E hét végén szombaton, április 27-én társadalmi munkát is szerveznek az Ifjúsági táborba, hogy nyitásra szép, tiszta környezet fogadja a településre látogató vendégeket. Segítséget szívesen fogadnak, akinek ideje engedi, bekacsolódhat a közös munkába. 

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában