Szünidei étkeztetés

2024.05.25. 08:55

Az ingyenes szünidei étkeztetésre várják az igényléseket Gyöngyösön

A hátrányos helyzetű gyermekek számára biztosít díjmentes meleg ebédet az önkormányzat. A szünidei gyermekétkeztetés június 5-ig igényelhető.

Szabó István

A gyöngyösi önkormányzat idén is biztosít díjmentes nyári szünidei gyermekétkezést

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Idén is díjmentesen biztosítja a nyári szünidei gyermekétkezést a hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek számára a gyöngyösi önkormányzat, adta hírül a városháza. Közlésük szerint a szülő, törvényes képviselő kérelmére a déli meleg főétkezést a hátrányos helyzetű gyermek és a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő, halmozottan hátrányos helyzetű gyermek részére teszik ingyenesen lehetővé.

– Az idei nyári szünidei étkezés június 24-én kezdődik és augusztus 22-ig tart. Az önkormányzat a Gyöngyösi Arany János Általános Iskolában tervezi biztosítani az ellátást. A kedvezményes étkeztetés igénybevételéhez kérjük a gyongyos.hu weboldalon mellékelt nyilatkozatot – gyermekenként külön-külön – kitölteni és a Gyöngyösi Közös Önkormányzati Hivatalhoz eljuttatni szíveskedjen. Ezt megteheti személyesen a hivatal ügyfélszolgálatán, vagy a hivatal kapujára helyezett postaládába bedobva, illetve postai úton a 3200 Gyöngyös, Fő tér 13. címre megküldve – tájékoztatott a gyöngyösi városháza.

A szünidei gyermekétkeztetés június 5-ig igényelhető.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában