Körút

2024.05.25. 14:57

Csuhány Bence Sarudra, Tilcsik Istvánhoz is ellátogatott

Csuhány Bence járja a vármegyét.

Molnár Helga

Csuhány Bence, a Fidesz-KDNP Heves vármegyei listavezetője folyamatosan, településről településre járja a vármegyét, ezúttal Sarudról jelentkezett közösségi oldalán.
– Sarud fejlődése Tilcsik István munkáját dicséri. Jól gazdálkodott az önkormányzat, s eredményesen élt a pályázati lehetőségekkel is. Az elmúlt ciklusban több mint egymilliárd forint fejlesztési pénz érkezett a településre.

Területfejlesztési forrásból újult meg és vált energiatakarékosabbá az általános iskola és kultúrház épülete, s új burkolatot kapott a Kacsóh Pongrác út. A Magyar Falu Program is segített a településen: a közterületek karbantartásához szükséges eszközöket és traktort vásároltak, korszerűsítették az óvodai játszóudvart. Szintén pályázati pénzből újult meg az Újlőrincfalva-Poroszló közút, ami Sarud megközelíthetőségét is nagyban javítja.

Nyertes pályázat jelzi a következő lépcsőt: hamarosan elindul a hivatal és a hozzá kapcsolódó önkormányzati épületek felújítása. Tilcsik István alázatosan, elhivatottan dolgozik Sarudért, megérdemli a bizalmat a folytatáshoz. Hajrá, Sarud, hajrá, Tilcsik István – zárta sorait.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában