Gyöngyösi Állatkert

2024.05.30. 13:05

Fess lámacsődör az új hódolója a Gyöngyösi Állatkert lámalányainak + fotók

Az új rókafiú már Csámpi és Szmöre lakótársa. A Gyöngyösi Állatkert beszámolt a közelmúltban érkezett, illetve született lakóiról.

Szabó István

A Gyöngyösi Állatkert az elmúlt hetekben, hónapokban érkezett, illetve született néhány új lakójáról adott hírt a közösségi oldalán.

– Érkezett két kedves kis fehér racka juh, akikkel a játszótér szomszédságában ismerkedhetnek a gyerekek. Magánháznál nevelkedett egy rókafiú aki most már Csámpi és Szmöre lakótársa. Kicsit még félénk, de már megtekinthető. A lámalányok új hódolót kaptak egy fess lámacsődör személyében, mi pedig reméljük, hogy szárba szökik a szerelem, ami tündéri kislámákban csúcsosodik majd ki. Társakat kapott befogadott kis sándorpapagájunk is. Születésről is beszámolhatunk, két végtelenül aranyos szurikáta csemete nevelkedik a csoportban, egyre több időt töltenek az üregeken kívül. Gyertek, tekintsétek meg őket! Várnak mindenkit szeretettel – tájékoztatott a Gyöngyösi Állatkert a Facebook-oldalán.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában