Választás 2024

2024.06.09. 14:40

Domán szerint Egerben változás lesz, elmondta, mit tervez a választás után

Domán Dániel a kutyapárt jelöltje is leadta szavazatát. Elmondta, mire számít és, hogy mit tervez a választás után.

Szabadi Martina Laura

Domán Dániel az MKKP jelöltje is leadta szavaztát

Forrás: Huszár Márk / Heves Megyei Hírlap

Domán Dániel, a Magyar Kétfarkú Kutyapárt által támogatott egri polgármesterjelölt is leadta szavazatát a Hajdúhegyen, ahol képviselőjelöltként is indul. Várakozásairól kérdeztük, azt mondta, szinte biztosan sejti, hogy megnyeri a körzetet és mindenkit szeretettel vár az eredményváróra.

Domán Dániel az MKKP jelöltje szavaz
Forrás:  Huszár Márk /Heves Megyei Hírlap

– A polgármesteri székért szinte csak régi szereplők indulnak, meg egyetlen új – az én vagyok. Az biztos, hogy mindenképp változás lesz Egerben, mi pedig tovább dolgozunk az egriekkel a jövőben is, hogy ledöntsük az uram-bátyám rendszert, és mostantól csak hölgyem-uram rendszer legyen. Mindenkit várunk passzivistáinkkal ma este a Koka udvarára az eredményvárónkra. Valósznű, hogy lesznek kutyák és időjárás jelentés is. Sőt, az is lehet, hogy eljön Tarjáni Kristóf is, aki ugyan nem létezik, de egyesek szerint elloptam tőle a polgármesterjelöltséget – mondta.

Kérdeztük, hogy mit tervez  a következő napokra, a választás utáni időszakra. Elmondta, azt tervezi, hogy Mirkóczki Ádám plakátjait elviszi neki Feldebrőre.

Mint ahogy arról már beszámoltunk, 8 polgármesterjelölt van Egerben és szoros versenyre számítanak. A kora délutáni részvétel a városban már 35 százalék felett volt.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában