Fejlesztés

2024.06.03. 18:25

Megújult Hevesen a Vicán-tó környéke

Egy korszerű, a szabadidő hasznos eltöltésére kiválóan alkalmas közösségi tér jött létre.

Heol.hu

Egy elmocsarasodott tóból csodálatos családi pihenőpark, horgásztó, és ökoturisztikai tanösvény született Hevesen, ez a Vicán-tó és környéke –írja a polgármester, Sveiczer Sándor közösségi oldalán.
– A "Bermuda Sportpark" után, mely 2018 előtt még birkalegelőként funkcionált a város szívében, most ismét rendbe tettünk egy nagy területen elhelyezkedő rendezetlen városrészt: a Vicán-tó környezetének tanösvénnyé, szabadidős övezetté való kialakítása történt meg.

A tó mellett, a hat évtizede várt járási tanuszoda megnyitott, Heves minden lakosát, de legfőképpen gyermekeinket szolgálja. A strand medencéi épülnek a kastély mögött, apartmanházakat alakítottunk ki a területen és egy rendezvényházat, felújítva a Szepessy-Spitzer kastélyt. Nemrég indult a Körzeti Iskola területén található kollégiumi épület szálláshellyé fejlesztése is.

Egy korszerű, a szabadidő hasznos eltöltésére kiválóan alkalmas közösségi tér jött létre, mely remélhetőleg a családok és fiatalok kedvencévé válik majd, mint a Sportpark – írja.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában