budapest, heves megye

2018.08.16. 18:47

Mesterségek Ünnepe megyei kézművesekkel

Idén 32. alkalommal, augusztus 17. és 20. között rendezik meg a Budai Várban a Mesterségek Ünnepét, ahol Heves megyei kézművesekkel is találkozhatnak az érdeklődők.

M. H.

A Hunyadi Udvarban lesz a Heves Megyei Iparkamara kiállítói sátra, ahol kézműves vállalkozások mutatkoznak be a „Mindenkinek legyen egy ünnepi magyar viselete” mozgalom keretében a megújuló divathoz kapcsolódó ruhákkal, kiegészítőkkel.

A kiállításon ott lesz mások mellett Varró Gabi selyemfestő, Szabó Gyula férfi öltözet készítő, Steixner István bőrműves, az IGÉZŐ Vislet, Danyi Judit nemezelő, Torba Ildikó szűrrátét készítő, Hampel Katalin női ruházat készítő, Pap Csilla, aki súlytás ékszerekkel foglalkozik, Pintér Betti selyemfestő és Kovács Attila férfi cipőkészítő.

Továbbá ugyanitt vár mindenkit az Örökség Alkotóműhely egyedi tervezésű hímzett ruháival, az EVEBRLUE/Örökkkék mai trendenek megfelelő kékfestő ruházattal, Szaniszló Judit nemez kalapjaival és sálaival. A Heves Megyei Népművészeti Egyesület tagjainak kiállítását a Sikló utcában találják meg az érdeklődők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!