EGER

2019.01.18. 12:01

Az eventusos alkotók idén is kitettek magukért tárlatukkal

Az Eventus Üzleti, Művészeti Középiskola Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium Poszthumán című tanár-diák kiállítása nyílt meg szerdán a Vitkovics Házban.

M. H.

A többéves hagyománnyal rendelkező, tematikus tárlat az egyik legjelentősebb képzőművészeti esemény az iskola közösségének életében. A szokásoknak eleget téve ebben az évben is egy, az eddigiektől független témát dolgoztak fel a növendékek és oktatóik különböző médiumok alkalmazásával.

Az eredeti nevén Mester és tanítványa kiállítás egyedülálló módon biztosít lehetőséget a tanárok és diákok közötti intenzív művészeti diskurzusra, közös alkotásra.

 

Az évről évre változó tematika folyamatos újragondolásra, újraértelmezésre készteti a művészeket saját alkotói praxisuk és látásmódjuk tekintetében.

Az eseményen Sajtos Attila, az Eventus Művészeti Iskola vezetője mondott köszöntőt, a tárlatot Vályi Péter képzőművész nyitotta meg. A kiállítás február 16-ig megtekinthető hétköznap 9 órától 16 óráig, szombaton 10 órától 13 óráig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!