kultúra

2019.09.18. 11:36

Nyolc nyugdíjasénekkar hozta el a maga kincsét Tarnaleleszre

Ragyogó hangulatban telt az első alkalommal megrendezett Nyugdíjas Dalosok és Nótakedvelők Találkozója a község művelődési házában.

B. K.

Nyolc faluból érkeztek a szépkorú dalosok

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Gál Gábor

A vidám eseményre Nagyútról, Erdőkövesdről, Bélapátfalváról, Mónosbélről, Mikó­falváról, Egercsehiből és Bükkszenterzsébetről érkeztek az idős dalosok, akik gyönyörű viseleteikben előadott produkcióikkal szórakoztatták a nótákat, népdalokat kedvelőket.

Nyolc faluból érkeztek a szépkorú dalosok Fotó: Gál Gábor / Heves Megyei Hírlap

A vendégeket Kovácsné Zay Beáta rendezvényszervező köszöntötte, majd Vinczéné Kovács Margit, a Heves Megyei Nyugdíjas Szövetség alelnöke, és Kovács Béla, a község polgármestere kívánt jó szórakozást a résztvevőknek. A produkciók után a dalosok együtt sétáltak el a falu vendéglőjébe, ahol vacsorával várták a vendégeket. A találkozó baráti beszélgetéssel, közös tervezgetéssel ért véget.

A rendezvény nagyon nagy sikert aratott, minden résztvevő és a közönség is remekül érezte magát. Ezt erősítette meg Kary József, a Nemzeti Művelődési Intézet minőségfejlesztő központjának vezetője is, aki személyesen gratulált a szervezéshez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!