zene

2019.11.19. 14:01

Egerbe jönnek a kortárs keresztény rock legnagyobb világsztárjai

Az „Ez az a nap!” rendezvénysorozat november 26-án állomásozik az egri Kemény Ferenc Sportcsarnokban.

Sz. K.

A kortárs keresztény rock legnagyobb világsztárjai és a műfaj hazai képviselői indulnak országos és határon túli turnéra az Ez az a nap! rendezvénysorozat keretében, melynek következő állomása november 26-án, az egri Kemény Ferenc Sportcsarnokban lesz, ahol többek között fellép a világhírű Delirious? egykori frontembere, Martin Smith, Noel Richards, a program egyik kitalálója, a magyar közül Mező Misi, Pintér Béla, Csiszér László, s Prazsák László és a Pünkösdi Zenei Misszió zenekar – jelentette ki Petz Renáta, a Keresztények Egerért képviseletében kedden a sportlétesítményben.

Ismertette, 2020. július 18-án a budapesti, új Puskás Arénában megvalósuló húsz éves jubileumi Ez az a nap! előfutáraként novemberben magyar és külföldi városokban turnét szerveznek, melynek hatodik állomása lesz a megyeszékhely, ahová fiatalokat várnak, felsősöket és gimnazistákat. A rendezvénysorozat célja, hogy a résztvevők mélyebben elkötelezzék magukat Istennel, abban a hitben, hogy ezáltal hatással lehetnek környezetükre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!