közlemény

2020.07.30. 15:26

Hivatalos! – Megrendezik az Egri Bikavér Ünnepet

A borünnepet a rendkívüli korlátozó rendelkezésekhez és a vírushelyzethez igazodva idén augusztus 20. és 23. között a szokásos helyen, az egri Érsekkertben rendezik meg.

Heol

– A kormány csütörtöki bejelentését természetesen tiszteletben tartjuk, miszerint az 500 főnél több látogatót vonzó zenei rendezvények továbbra is tiltólistán maradnak, azonban a XXIV. Egri Bikavér Ünnep nem marad el – írják a szervezők az Egri Bikavér ünnep közösségi oldalán. – A borünnepet a rendkívüli korlátozó rendelkezésekhez és a vírushelyzethez igazodva 2020. augusztus 20-23-a között a szokásos helyen, az egri Érsekkertben megrendezzük.

Mint írják: szakemberekkel, a városvezetéssel és a borászokkal, kiállítókkal való egyeztetés nyomán igyekeznek majd a sátrak elrendezésével olyan helyzetet teremteni, amely a lehető legbiztonságosabb a látogatók, az értük dolgozók és minden résztvevő számára.

A szervezők kiemelték: sajnos a nagy színpad programjai a törvényi korlátozás miatt elmaradnak, az érsekkerti szökőkútnál nem lehetnek koncertek. A Zenepavilonnál található kisebb színpadon a megfelelő létszámkorlátozásokra figyelve azonban meg lesznek tartva a zenei programok, miközben a fesztivál többi területén a korábbi évek koncertfelvételei szólnak majd.

A programkínálatról és az egyéb részletekről az elkövetkezendő időszakban folyamatosan közölnek majd részleteket.

Ezek is érdekelhetik