bejelentés

2021.07.21. 18:15

Idén elmarad az Érsekkerti Nyári Játékok

A Pinceszínház szerdán hivatalos Facebook-oldalán számolt be a döntésről.

HEOL

Fotó: Gal Gabor +36303330726

„Tizenegy éve minden évben ezen a napon már túl voltunk a bemutatón, a legnagyobb gondunk az volt, hogy az ég kegyes lesz-e hozzánk az esti előadásra. Bárcsak a mai nap is az lenne a legnagyobb problémánk, hogy esni fog-e az eső! Nem volt könnyű meghoznunk a döntésünket, hogy az idén kihagyjuk az Egri Érsekkerti Nyári Játékokat, de nem volt más választásunk” – olvasható a Pinceszínház hivatalos Facebook-oldalán.

Mint írták, nem szerettek volna visszamenni a kezdetekhez, hiszen az, hogy nem állítják fel a nagyszínpadot, nagy kompromisszum lett volna részükről. Így pedig inkább arra az elhatározásra jutottak, hogy kevesebbel nem érik be.

„Tavaly már lement egy évad új, nagyszínpadi bemutató nélkül, az idén készültünk egy kamara bemutatóval, de még egy ilyen nyarat nem vállalhatunk be, mert azt méltatlannak tartjuk mindenkivel szemben. Úgy gondoljuk, sokkal többet használ, ha jövőre megerősödve vágunk neki a közös nyárnak. Amikor újra lehet álmodni új bemutatókról,közös munkáról,közös színházi estékről, igazi nyári hangulatról” – áll a közleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!