Festészet

2022.05.21. 09:35

Szombattól tekinthető meg a fiatal festőnő kiállítása a népszerű gyöngyösi cukrászdában

Aradi Zsuzsa rokonai révén kötődik is a városhoz, és boldog, hogy képei által élményt adhat a G&D Kézműves Cukrászda és Pékség vendégeinek.

HEOL

Aradi Zsuzsa

Forrás: Aradi Zsuzsa/Beküldött fotó

A kétgyermekes édesanya életében a festés néhány éve jelent meg, amikor családja új otthonának fehér falait túl kopárnak látta. Először egy régi akrilfestékkel dekorálta a szobákat; majd lépcsőket, ajtókat és kisebb bútorokat díszített. Egy idő elteltével pár vásznat is beszerzett, hogy a gyerekszobát feldobja két-három színesebb képpel, és onnantól kezdve nem volt megállás, szenvedélyévé vált a festés. Több stílust kipróbált – ami a kiállított képeken is megfigyelhető – de úgy érzi, messze nincs még vége az útkeresésének.

Forrás: radi Zsuzsa/Beküldött fotó

A sokszínű tárlat 2022. május 21-től várja a cukrászda vendégeit, melyet egy nyereményjáték is kísér. Bővebb információt a cukrászdában, illetve az alkotó Facebook-oldalán találnak az érdeklődők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!