Pinceszínház

2022.07.15. 18:10

Idén sem rendezik meg az Érsekkerti Nyári Játékokat

A Pinceszínház pénteken a Facebookon tudatta a szomorú hírt.

HEOL

Idén is elmaradnak az előadások

Forrás: Gál Gábor/Heves Megyei Hírlap

A társulat vezető, Tatár Gabi a Pinceszínház hivatalos Facebook-oldalán tette közzé azt a bejegyzést, amelyből kiderült, hogy idén sem lesznek előadások a Szmrecsányi Lajos Érsekkertben.

Az utolsó utáni pillanatig bizakodtunk abban, hogy meg tudjuk tartani az Egri Érsekkert Nyári Játékokat. Sajnos eljött az a pont, amikor azt kell mondanunk, ezen a nyáron nem fogjuk tudni vendégül látni Nézőinket - közölte a Facebookon.

Mint írta, még mindig nem született döntés az Előadó-művészeti többlettámogatásról, így önerőből nem tudják megrendezni nyári fesztivált.

- Mégis azt kell mondanunk, hogy nem vagyunk szomorúak, hiszen az elmúlt évek nehézségei, a rosszindulatú és számunkra érthetetlen támadások ellenére még mindig vagyunk, nem adjuk fel, sőt, továbbra is bizakodva tekintünk a jövőnk felé, bizakodunk, hogy hamarosan elbírálják pályázatinkat és elismerik végre az elmúlt tizenegy év munkáját - tette hozzá a bejegyzésben.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!