Program

2022.07.30. 07:37

Még fut az Agria Nyári Játékok eseménye

Az Agria Nyári Játékok egy hónapja kezdődött, Kelemenné Lengyel Edina, a kft. képviselője számolt be az eddigi tapasztalatokról, s arról, mi vár még ránk.

M. H.

Péter Szabó Szilvia ad koncertet

Forrás: Czinege Melinda/Hajdú-Bihari Napló

Fotó: Czinege Melinda

– Az idei nyár eddig elég jól alakult, persze változó volt minden előadáson az érdeklődés, de ez természetes, hiszen mindenkinek más-más műfaj a kedvence – taglalta. 

Szombaton – ha az eső megengedi, ha nem, akkor vasárnap – a Cigányszerelem nagyoperett, augusztus 5-én és 6-án az Egri csillagok musical, augusztus 10-én a Hotel Menthol, 13-án Péter Szabó Szilvia nagykoncert, és 16-án a Vadak ura című musical látható még. 

Kíváncsiak voltunk, melyik az az előadás, amit kiemelne.– Mint egy anyának, minden gyermeke kedves, de ami kuriózum, a Vadak ura musical. Ez egy olyan monumentális produkció, ahol 80 négyzetméter LED-falat építenek fel a színpadon, és a néző azon a helyszínen érezheti magát, ahol épp játszódik a színdarab. Csodálatos technikai bravúrral színesített előadás, ami nemcsak a látvánnyal, de a mondanivalójával is magára vonja a figyelmet. Sajnos, ma sokan úgy tekintenek az állatokra, mint egy luxuscikkre, amit birtokolni és mutogatni kell, nem törődve a ketrecbe zártak szabadság iránti vágyával.

Nem is szeretnék többet elárulni az előadás tartalmából, úgy érzem, hogy ez tényleg egy igazi családi programként tervezhető esti kikapcsolódás, mivel úgy a gyermekek, mint a felnőttek egyaránt magukra ismerhetnek egy-egy szereplő által megformált szerepben – részletezte. 

Elmondta, azért ezzel zárul az Agria Nyári Játékok, mert ezzel az előadással a felnőtteknek a munkakezdés, a gyerekeknek pedig még az iskola megkezdése előtt egy tartalmas, szép estét tudnak nyújtani. – Viszont kiemelném még a Péter Szabó Szilvia nagykoncertjét, aki a NOX együttes énekesnőjeként hódította meg a világot, és most az elmúlt húsz év nagy sikerű dalait gyűjtötte egy csokorba, és egész estés programmal szórakoztatja a közönséget. Jegyeket még korlátozott számban lehet vásárolni az egyetem előtti pavilonban – zárta gondolatait. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!