Pályázat

2023.07.25. 21:55

Nekem a Tisza-tó: fotópályázatban mesélhettek élményeitekről

Értékes nyereményekért lehet indulni az Aktív Magyarország pályázatán.

Molnár Helga

A Fattyúszerkő kilátó a Tisza-tó egyik bakancslistás helye

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Nekem a Tisza-tó élmény, szerelem, naplemente, nádas, elveszés, pihenés, szabadság vagy valami egészen más. Mutasd meg, mondd el, örökítsd meg, hogy neked mit jelent a Tisza-tó és jelentkezz pályázatunkra – írja az Aktív Magyarország honlapján.

Hazánk legnagyobb mesterséges tava, a Tisza-tó idén 50 éves. Eredetileg víztározónak készült, de valódi tó lett belőle: egy ember alkotta paradicsom. Mára rengeteg hal- és madárfajnak ad otthont ez az alföldi oázis, de az élővilágon kívül, minket embereket is befogadott.

– Pályázatunkban most a te élményedet, megélésedet keressük. Az Aktív Magyarország részéről az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ Nonprofit Kft. az idén 50 éves Tisza-tó jubileuma alkalmából fotópályázatot hirdet. Pályázatunkon nyaralóhajózást, Tisza-tavi hosszú hétvégét, két személyes vacsorameghívást és még számos, értékes ajándékot nyerhetsz. A pályázatokat  július 21-től augusztus 21-ig folyamatosan várjuk, három kategóriában – részletezik.

A pályaműveket a Tisza-tó, az ember alkotta paradicsom című film alkotói bírálják el, Ljasuk Dimitry, filmrendező, környezetvédő, a filmben szereplő mesélő és operatőr, Szendőfi Balázs, filmrendező, operatőr, a film írója és rendezője, Fehér Zoltán, filmrendező, operatőr, a film harmadik operatőre és coloristje. A részletekért érdemes az Aktív Magyarország honlapját felkeresni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!