Boros esemény

2024.01.18. 14:42

Már tudjuk, mikor lesz az Egri Csillag Weekend

Az Egri Csillag Weekend a Dobó téren lesz május elején.

Molnár Helga

Idén is remek borokkal koccinthatunk majd

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Korábban megírtuk, hogy már tudható, mikor lesz az Egri Bor Ünnepe. Mostanra kiderült az is, hogy az Egri Csillag Weekendre mikor kerül sor 2024-ben.

Az Egri Csillag Weekend – május 1-je és 4-e között – rendezvényen a tavasz beköszöntével találkozhatnak a legújabb, legfrissebb Egri Csillagokkal, melyeket idén is természetesen kedvenc egri borászaik hoznak el a város szívébe, a Dobó térre.

Az Egri Borvidék legfontosabb házasított fehérboráról van szó, amely üde, virágos, gyümölcsös illatával mindenkit magával ragad. Az Egri Csillag minden évben elhozza a mindannyiunk által kedvelt pezsgő, élettel teli, kötetlen hangulatot, ahol a borászatokon túl más kiállítók és zenei élmények is várják a látogatókat.

Egyedülálló, műemléki környezetben kóstolhattok friss borokat, ahol több gasztro kiállító nyújtja majd a finom falatokat. A borászok természetesen az Egri Csillag mellett vörös és rosé borokat is kínálnak majd négy napon át.

A kiállítók is megvannak már, ők a Bolyki Pincészet és Szőlőbirtok, a Demeter Borászat, a Dula Pincészet, Gál Lajos illetve Gál Tibor Pincészete, a Gróf Buttler Borászat, Juhász Péter illetve a a Juhász Testvérek Pincészete. Ott lesz a Korózs Szőlőbirtok és Pincészet, a Kovács Nimród Winery, az Ostoros Családi Pincészet, a Petrény Winery, a REGE Birtok, a St. Andrea Szőlőbirtok, a Tarjányi Pince, a Thummerer Pincészet és Szőlőbirtok, a Torma illetve a Tóth Ferenc valamint a Varsányi és a Villa Völgy Pincészet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!