ERŐSPORT

2018.01.29. 20:14

Molnár a legerősebb hegylakó

Február 10-én Látrányban a bothúzó ob-val folytatják a HMSA tagjai.

B. Cs.

Molnár Zsolt. A győztes mindent vitt Fotó: MTI/ Komka Péter

A Tolna megyei Bölcskéről érkezett ­Molnár Zsolt nyerte az Iceman ­Hungary 2018 elnevezésű ­téli erősemberversenyt. A mátraszentistváni síparkban rendezett Hófesztiválon lebonyolított eseményen tizenegy „hegylakó” alkotta a mezőnyt. Az indulók egykezes nyomásban (55 vagy 75 kg), bödönpakolásban (100, 110, 120 kg), Thor kalapács (25 kg) előretartásban, autótartásban, traktorkerék-forgatásban, zsák- vagy rönkcipelésben, és 110 kg-os rönkpakolásban mérték össze erejüket.

– Színvonalas verseny volt extrém körülmények között, minden versenyzőnek gratulálok a teljesítményhez – értékelt közösségi oldalán a győztes versenyző.

A VÉGEREDMÉNY: 1. Molnár Zsolt, 2. Buzási Sándor, 3. Juhász Péter, 4. Dulai Martin, 5. Varga Ferenc, 6. Martin Dezső, 7. Boros Szabolcs, 8. Ifj. Czampel László, 9. Zsilák Szilveszter, 10. Jancsovics Tivadar, 11. Habara Sándor.

A Magyar Erősember Szövetség (HMSA) 26 állomást tartalmazó idei programsorozat a nyitányt jelenző mátrai versenyt követően ­február 10-én Látrányban a bothúzó ob-val folytatódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában