úszás

2018.11.14. 16:56

Sütő triplán aranyban

Huszonkét fős csapat képviselte a Búvár és Vízisport Klubot.

S. K.

A juniorfiú-váltó tagjai is dobogóra állhattak Beküldött fotó

Sütő Nándor zárt a legeredményesebb egri versenyzőként a Bitskey uszodában a cápa, serdülő és junior korosztálynak rendezett uszonyosúszó ob-n. A nyolcéves tehetség az 50 méter pillangó, az 50 m gyors és a 100 m gyors versenyszámot követően fogadhatta a gratulációkat. Éremkollekcióját a 200 méter gyorson szerzett bronzzal sikerült kiegészíteni.

Sütő Nándor Beküldött fotó

– Huszonkét fős csapat képviselte az egri Búvár és Vízisport Klubot, a versenyzőink három arany- és három bronzéremmel zártak – tájékoztatott a megyeszékhelyi egylet elnöke, Holló Győző. – Sütő Nándin kívül a Gömöri Olivér, Kovács Kristóf, Nagy Zsombor és Balázs Zoltán összeállítású juniorfiú-váltó állhatott dobogóra, 100 és 200 méter felszíni úszásban elért eredményével. Összességében nincs ok a panaszra, erős mezőnyben, válogatott versenyzők között értünk el szép sikereket. A gyerekeink helyet követelnek maguknak a különböző korosztályok legjobb nyolc versenyzői között. Az elismerés Szabó Éva és Soltész Nikolett edzőknek is jár.

A juniorfiú-váltó tagjai is dobogóra állhattak Beküldött fotó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában