vízilabda

2019.02.06. 21:09

ZF-Eger: egy félidő után eldőlt a győzelem – Videóval

Már két negyed után tizenkét lőtt gólnál járt a ZF-Eger férfi együttese a Crvena zvezda ellen, így meglehetősen izgalommentesre alakította szerda esti BL-meccsét.

Fenyves Balázs/egrivizilabda.hu

Sok néző, remek hangulat, és Hosnyánszky Norbert. Így indult szerda este a ZF-Eger férfi csapatának aktuális Bajnokok Ligája-összecsapása, amelyen a legutóbbi játéknaphoz hasonlóan, ezúttal is a Crvena zvezda csapatával nézhetett farkasszemet.

Az első kisszünetig még Biros Barnabás és két másodperccel a duda megszólalása előtt, Nikola Murisics is megtalálta az utat a hálóba, így 6-2-nél még amiatt sem aggódhattunk, hogy a kiállítások zöme a hazai csapatot sújtják.

A második negyedben is ellenállhatatlanul pólózott a házigazda, és még csak a meccs feléig sem kellett várni, hogy megszülessen a tízedik egri találat. Valamivel kevesebb, mint tizenkét és fél perc kellett ahhoz, hogy Angelosz Vlahopulosz 10-2-re módosítsa az állást.

Az utolsó nyolc minutum aztán megint egy gólváltással indult, és az egriek görög légiósa már az ötödik találatánál tartott. Első két kiváló negyedének hála ezzel fölényes, megnyugtató és fontos diadalt aratott a ZF-Eger, így aztán egymás után két győztes BL-meccsel a háta mögött várhatja a következő fordulót, a február 27-i, Pro Recco elleni hazai összecsapást.

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Bajnokok Ligája, férfiak, A-csoport, 8. forduló

ZF-Eger – Crvena zvezda (szerb) 17-11 (6-2, 6-3, 2-4, 3-2)

Eger, Bitskey-uszoda, 1000 néző.

V.: M. Schwartz (izraeli), D. Gomez (olasz).

LEN-Delegátus: M. Brguljan (montenegrói).

ZF-EGER: Valics – Gyárfás 1, Decker Á., Rasovics 2, Hosnyánszky 5, Murisics 2, Vlahopulosz 6. Cs.: Lukács D., Avramovics, Sánta, Kürti, Biros B. 1. Edzők: Dabrowski Norbert, Petrovai Márton.

CRVENA ZVEZDA: Kralj – Radovics 2, Sulc 1, Ilics, Vasics 2, Bitadze, Tankosics 5. Cs.: Todorovski – Milojevics, Bursac, Martinovics, Zezelj 1, Ljubenovics. Edző: Alekszandar Filipovics.

Gól – emberelőnyből: 7/5. ill. 7/2.

Kettős emberelőnyből: – ill. 1/1.

Ötméteresből: 2/2. ill. –

Kipontozódott: Tankosics a 32. percben.

Az eredmény alakulása: 1-0, 1-1, 4-1, 4-2, 10-2, 10-3, 11-4, 12-5, 13-5, 13-9, 14-9, 15-10, 17-11.

További részletek ITT.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában