VÍZILABDA

2019.03.05. 18:53

A ZF gárdája vonzza a legtöbb nézőt

Szerdán az „exEgerrel” játszanak a megyeszékhelyiek.

B. Cs.

Reibl Imre (pólós sapkában) és társai gondoskodnak a szurkolásról Fotó: Lénárt Márton

A férfi OB I. középszakasza A csoportja 2. fordulójának mérkőzése:

OSC-ÚJBUDA (2.)–ZF-EGER (3.)

Nyéki Imre Uszoda, szerda, 19.30. V.: Csanádi, Rubos.

Az egriek a miskolciak elleni 11–10-es győzelemmel, az orvosegyetemisták a Honvéd fölött aratott 10–5-ös sikerrel kezdték a pontvadászat második részét. A soraiban korábban Egerben szerepelt játékosként hat pólóst (B. Mitrovics, Kovács Gergely, Bundschuh, Salamon, Erdélyi, Hárai) felvonultató hazaiakkal szemben a vendégeknek sok energiát kell mozgósítani a sikerhez, de ez nem hat újdonságként a BL-ben edző gárdának.

Noha ezúttal idegenbeli találkozó következik, az egriek számára hízelgő adat szerint a sárga-kék együttesnek szurkolnak a legtöbben. A vizipolo.hu összeállításából kiderül, hogy az alapszakasz mérkőzéseit mindent egybevetve 27 460 néző látta. A legtöbb érdeklődő (900 fő) a ZF-Eger–FTC meccsre volt kíváncsi. A Bitskey Aladár Uszodában az átlag nézőszám 400 fő, ami azt jelenti, hogy a megyeszékhelyi gárda mérkőzései vonzzák leginkább a sportág iránt érdeklődőket.

Reibl Imre (pólós sapkában) és társai gondoskodnak a szurkolásról Fotó: Lénárt Márton

„Maguk a játékosok, valamint Dabrowski Norbert vezetőedző is számtalanszor kitérnek nyilatkozataikban arra a felemelő közegre, ami körbeveszi itt a vízilabdát. Kedves Szurkolóink! Ezúton is szeretnénk a játékosok és a szakmai vezetés nevében is megköszönni a szurkolást! Azt, hogy jóban, rosszban velünk vannak! HAJRÁ EGER!” –szerepel a klub honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában