LABDARÚGÁS

2019.04.17. 18:40

Nagyrédei főzőshow a bajnoki meccsek után

Egy ötlet alapján a mátraalji egyesület felkért kifejezetten jó hírű főzéshez értő személyeket.

Hegoczki F. Zsolt

Sok futballistalábszár és a marhalábszár. Haller Gábor (balról), Debreceni József, Vozár László főző, Molnár András és Kovács László klubelnök Fotó: Hego Kreatív Stúdió

Marhalábszár pörkölt főtt krumplival, savanyúsággal. Ez lehetne idézet egy menüből, azonban többről van szó. A Szőlőskert Nagyréde SC–Boldog bajnoki labdarúgó-mérkőzés után ezen finomságot fogyaszthatta a hazai csapat. De nem csak kivételesen lakmározhattak ilyen étket a rédeiek. Kovács László klubelnök arról tájékoztatott, hogy egy ötlet alapján a mátraalji egyesület felkért kifejezetten jó hírű főzéshez értő személyeket, hogy az egyesület otthoni találkozóit követően különféle ételekkel lepjék meg a futballistákat. A nyersanyagot és az italok költségét is ők állják. Minden alkalomra sikerült egy-egy vállalkozó kedvű helyi lakost találni. Köztük olyanok is akadnak, akik korábban főzőversenyen kiemelkedő eredménnyel végeztek.

Sok futballistalábszár és a marhalábszár. Haller Gábor (balról), Debreceni József, Vozár László főző, Molnár András és Kovács László klubelnök Fotó: Hego Kreatív Stúdió

– Molnár András játékos-edző megtisztelt azzal, hogy felkért eme főzéssorozat egyik állomásának megvalósítására – szólt Vozár László, az ételremek elkészítője. – Nagyon szeretem a csapatot, a fiam, Vozár Roland is itt játszik, úgyhogy számomra egyértelmű volt, hogy a főzéssel is segítem az szőlőskertieket. Necces lesz, de kívánom, hogy nyerjék meg a bajnokságot a srácok!

A szakácskodásból további öt fő veszi ki részét: Dudás Róbert, Felföldi Tamás, Lőrincz István, Muszka Sándor és Sipos Ferenc. Köztük akad korábbi rédei sikerlabdarúgó is. Hozzájuk társult az öregfiúk csapat.

– Köszönet, hogy ezek az emberek a csapat mellé álltak – fogalmazott Debreceni József, a nemrég még az NB III. ajtaján kopogtató gárda csapatkapitánya. – A településen látszik az összefogás. S bebizonyosodott, hogy az egybekapaszkodásnak van ereje. Léteznek olyanok, akik tesznek hozzá, hogy legyen közösségi élet a jövőben is. Most ez is sokat számít nekünk. Szeretnénk nyerni Váraszón.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában