LABDARÚGÁS

2019.04.13. 10:14

Recski zöld lap a mátraballaiaknak

A nemes gesztust nem felejtik el az U15-ös csapat vezetői.

B. Cs.

A mátraballaiak öltözője a meccs előtt Beküldött fotó

– Pénteken Mátraballán játszottunk U15-ös bajnoki mérkőzést a Bodon-Recsk SE csapatával a Mátrai Sportcentrum SE vendégeként – számolt be a történtekről a vendégek egyik edzője, Kovács Gergely. – Gál Gábor kollégámmal a meccs előtt jeleztük a játékvezetőnek és a hazaiak csapatvezetőinek Molnár Zsoltnak és Kárász Benjáminnak, hogy iskolai elfoglaltság miatt csak tízen tudunk kiállni, mert négy játékosunk hiányzott. A hazaiak gondolkodás nélkül azt mondták, hogy – az esélyegyenlőség jegyében – ők is ugyanilyen létszámmal kezdik a találkozót, holott ők teljes csapattal rendelkeztek. Azt gondolom, ezen a délutánon is bebizonyosodott, hogy a becsületes játék az egyetlen út. Egy kis csapat hatalmas sportszerűségről tett tanúbizonyságot, ezért hatalmas tisztelet jár a klubnak. Ezt a gesztust soha nem felejtjük el nekik.

A mátraballaiak öltözője a meccs előtt Beküldött fotó

A teljességhez tartozik, hogy a mérkőzést teljes létszámban játszották a csapatok, mert a recskiekhez megérkezett a hiányzó labdarúgó. A megyei U15-ös bajnokság Nyugati csoportjának 16. fordulójában:

MÁTRAI SE–BODON FC RECSK 6–3 (1–1)

Gól: Suha K. (35., 63., 66.), Váradi K. (52.), Molnár A. (71. – 11-esből), Váradi Zs. (75. – 11-esből), ill. Suha G. (40.), Csonka M. (60.), Németh L. (68.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában