LABDARÚGÁS

2019.05.15. 08:18

Az U19-es györki gyors az élre száguldott

Négy fordulóval a bajnokság vége előtt aranyérmes Káposzta István csapata.

B. Cs.

A megyei II. osztályú U19-es bajnokság Nyugati csoportjának 23. fordulójában elért 14–3-as győzelemmel olyan előnyre tett szert a Vámosgyörk SE csapata, amit már nem lehet behozni. Így az edzőként Káposzta István irányította együttes négy játéknappal a 2018/19-es idény zárása előtt bajnoki címet ünnepelhetett.

A jó csapategység eredménye az újabb arany Beküldött fotó

– A csapat magját már négy éve ugyanazok a játékosok alkotják, ami megkönnyítette a helyzetünket – mondta Káposzta István. – Ezt a sikeres időszakot két arany-, egy ezüst- és egy bronzérem minősíti. A jó szereplés a csapategységnek köszönhető. Magasan a legtöbb rúgott gól (170) és a legkevesebb kapott találat (20) a mi nevünk mellett szerepel. Az első négy fordulóban becsúszott az eddigi egyetlen vereségünk és egy döntetlen is. Onnantól azonban a zsinórban megnyert 16 mérkőzés megalapozta az idei sikeres szezont. A hátralévő négy fordulóban is szeretnénk minél jobban szerepelni és megszerezni a gólkirályi címet, amire jó esély mutatkozik. Az aranyéremmel pedig szeretnénk méltón ünnepelni a Vámosgyörk SE fennállásának 90. évfordulóját.

A BAJNOKSÁG ÁLLÁSA

A csoport góllövőlistájának élén két györki játékos Csontos Béla (48) és Káposzta Bálint (41) található.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában