úszás

2019.06.18. 21:58

Egri Úszó Klub: Békésiék Fűzfőn, Hollóék Rómában, Kormosék Kecskeméten

Zsúfolt és feszes programot bonyolítanak a megyeszékhelyi egyletnél.

B. Cs.

Bőven vár próbatétel az egriekre Fotó: Czímer Tamás

Az Egri Úszó Klub tagjai közül Békési Eszter, Pap Bálint és Szabados Bence Kovács Ottó vezetőedző irányításával hétfőtől két héten át Balatonfűzfőn edzőtáborozik. Az időszak leteltével egy gyors tiszta ruhacsere vár a fiatalokra, és már indul is a csapat a Kazanyban rendezendő ifjúsági Európa-bajnokságra. Holló Balázs és Lakatos Dávid szerdán Török Zoltán edzővel Rómába repül a Sette Colli nemzetközi versenyre, ahol a vb-csapattagság kivívása jelent feladatot.

Bőven vár próbatétel az egriekre Fotó: Czímer Tamás

Ugyancsak szerdán startolnak az egylet serdülő korú úszói, aki a szombatig Kecskeméten zajló magyar bajnokságon állnak rajtkőre. Sződi Zsolt, Kovács Attila, Kormos Kristóf, Györe Ádám, Koós Márton, Juhász Franciska, Újvári Éva, Zbiskó Evelin és Demeter Hanga edzőként Szilágyi Nikolett és Boros Dalma vezetésével tesz meg mindent a sikeres szereplés érdekében.

Eközben Patkó Kata és Török Zoltán utánpótlás csoportjai hazai környezetben készülnek három kemény héten át Cápa és Gyermek Bajnokságokra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában