AEROBIK

2019.06.11. 13:21

Flexi-Team: oldott hangulatban négy arany az egrieknek

A lányok meggyőzték a bírókat, hogy hamarosan ott lesz a helyük az élvonalban.

B. Cs.

A Flexi-Team Eger csapata négy arany és egy bronzminősítéssel zárta az Óbuda-kupáért kiírt meghívásos versenyt. Magyar D. Anna edző tanítványai magabiztos teljesítménnyel győzték meg a bírókat arról, hogy a közeljövőben ott a helyük az utánpótlás mezőny élvonalában. A rendezvény a magyar kupafordulóktól függetlenül biztosított lehetőséget azoknak a versenyzőknek, akik nem a kiemelt „SA” (sportaerobik) kategóriában indulnak a kupasorozatban, hanem az arra felkészítő „challange” és „basic” számban szerepelnek. A nagy létszámú amatőr megmérettetésen a gyerekek az érmeken kívül arany, ezüst vagy bronz minősítést is kaptak a bíróktól annak megfelelően, milyen szinten mutatják be gyakorlataikat és mennyire határozottak a sportág alapjainak, lazasági vagy éppen erőelemeinek tudásában.

– Nagyon büszke vagyok a csapatom minden egyes tagjára, a gyerekek igazán kitettek magukért és büszkén képviselték Eger városát – értékelt Magyar D. Anna. – Egy minősítő versenyen sokkal oldottabb a hangulat, mint a kupasorozat bármely fordulóján. A felszabadultan bemutatott gyakorlatok és a négy aranyérem jól mutatja, ha kellő rutint szerzünk a versenyzésben, szép eredményeket hozhatunk a városnak. A minősítő versenyek arra hivatottak, hogy lássuk, hol tartanak a versenyzők, meddig lehet velük eljutni a Magyar Tornaszövetség által szervezett aerobik kupafordulókon vagy a tornához egyre jobban közelítő „sportaerobik” kategóriában. Bizakodó vagyok, mivel nagyon fiatal egyesületről beszélünk.

A Flexi-Team Eger versenyzőinek felmérhették, hol tartanak. Beküldött fotó

Az egriek eredményei és a minősítések

ARANYMINŐSÍTÉS

BA UP2 egyéni: Kőnig Antónia

CH UP1 egyéni: Győrfi Brenda

BA UP2 trió: Gulyás Fanni, Neufeld Nóra, Kőnig Antónia

CH UP1 csapat: Győrfi Brenda, Szabó Bettina, Gruber Léda Aisa, Luterán Tünde

BRONZMINŐSÍTÉS

CH UP3 csapat: Sas Lili, Simon Nóra, Bodnár Eszter, Kolossváry Alma Virág, Hajmási Hanga

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában