LABDARÚGÁS

2019.06.01. 14:29

Kompolton szívesen vennék a Mészöly focisuli szaktudását

Játék-, és élményközpontú sportoktatást tűzött a zászlajára Balázs Zoltán polgármester.

Bódi Csaba

A Mészöly Focisuli és a Tarnamente SSZE edzői futballoztak is egymással Beküldött fotó

A Tarnamente Sport és Szabadidő Egyesületnél megtette az első lépést afelé, hogy a jövőben együttműködjön a Mészöly Focisulival.

Kál, Kápolna, Kompolt és Nagyút két éve alapított klubja a sportolási körülmények javítását és a sportágba bevont gyermekek létszámát illetően is nagyot lépett előre. A minap a Mészöly Géza fémjelezte Mészöly Focisuli edzői látogattak a kompolti műfüves pályára, ahol megmérkőztek a Tarnamente SSZE trénereivel. A kompolti polgármester, Balázs Zoltán vendégjátékosként a budapestieket erősítette.

A Tarnamente SSZE (kékben) és a Mészöly Focisuli edzői futballoztak is egymással. Beküldött fotó

– Mészöly Géza régi barátként már többször látott el tanáccsal, most pedig abba az irányba léptünk, ami az együttműködést jelentheti – mondta a települési vezető. – Óvodánk, iskolánk, ezer négyzetméteres tornacsarnokunk és a kisméretű műfüves labdarúgó-pályánk remek lehetőséget kínál 125 óvodás és több mint 300 iskolás gyermekünk számára a futballozáshoz. Mintegy 30 millió forint értékben megújul az öltözőépületünk, majd a nagyméretű élőfüves pálya következik a sorban, és tervezünk építeni egy nagy műfüves játékteret is.

Mészöly Géza és Balázs Zoltán. Beküldött fotó

A Tarnamente SSZE elnöke, egyben a helyi általános iskola igazgatója, Kollár Tamás örül annak, hogy immár benyújthatnak taós-pályázatokat, és ezek jóvoltából nemcsak a Bozsik-programban érdekelt 7, 9, 11 és 13 éves, valamint a 15 éves korosztály tagjaira tudnak figyelmet fordítani, de ősszel már lesz U19-es és felnőtt csapatuk is. Ezekhez jelentős segítséget nyújt az MLSZ megyei igazgatója, Vojtekovszki Csaba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában