LABDARÚGÁS

2019.06.10. 10:57

Országos ezüst Vasból a Kemény diákjainak

Szombathelyen egészen a finálé végéig nagyszerűen futballoztak a megyeszékhelyiek.

B. Cs.

A második helyen végzett Egri Kemény Ferenc Sportiskolai Általános Iskola csapata Beküldött fotó

Az Egri Kemény Ferenc Sportiskolai Általános Iskola csapata az I. korcsoportos Diákolimpia Döntőjében ezüstérmesként végzett. A Tóth Gergely, Molnár Balázs (kapusok), Kovács Áron, Lengyel Zsombor, Nagy Erik, Nyolcas Benny, Mester Zétény, Bánka Olivér, Lányi Csanád és Jósfai Dávid alkotta gárda hét mérkőzésen lépett pályára Szombathelyen. A felkészítő, kísérő pedagógusként Patkó Bea, edzőként pedig Bánka Balázs által irányított társaság négyes csoportjából a második helyen jutott tovább. Akkor még egy botlás belefért. A folytatás aztán újabb sikereket hozott, majd jött az aranymeccs.

– Kiegyenlített döntőt játszottunk, de sajnos a végére kiengedett, szétesett és elfáradt a csapat, az utolsó öt perben kapott három gól megpecsételte a sorsunkat. Ezzel együtt az országos második helyezésre is nagyon büszkék vagyunk – mondta Bánka Balázs.

Lengyel Zsombor személyében az egriektől került ki a legjobb mezőnyjátékos is, így különdíjjal is gyarapodtak a Kemény iskola képviselői.

A második helyen végzett Egri Kemény Ferenc Sportiskolai Általános Iskola csapata. Beküldött fotó

Az egriek eredményei

A CSOPORTMÉRKŐZÉSEKEN:

Szolnok–Eger 2–6

Eger–Hódmezővásárhely 4–3

Budapest Gloriett–Eger 3–0

Szombathely–Eger 0–3

A NEGYEDDÖNTŐBEN:

Kiskőrös–Eger 1–3

AZ ELŐDÖNTŐBEN:

Eger–Komló 3–1

A DÖNTŐBEN:

Eger–Debrecen 0–4

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában