LABDARÚGÁS

2019.07.11. 17:43

Klink kihirdette az egri keretet

Kilenc futballista távozott a megyeszékhelyiektől.

Heol Sport

Klink Zoltán minden esetben teljes erőbedobást követel tanítványaitól

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszár Márk

Az Eger SE vezetőedzője, Klink Zoltán, a szlovákiai FTC Filakovo elleni felkészülési mérkőzést követően megnevezte azt a 27 játékost, aki tagja lehet az ESE 2019/2020-as keretének.

Tizenhárom új játékossal a fedélzeten vág neki az NB III. Keleti csoportja augusztus 4-én rajtoló küzdelmeinek az Eger SE együttese. A bejelentéssel egyidejűleg az is megerősítést nyert, hogy kilenc futballista – Gresó Mátyás, Fekete Viktor, Busai Barna, Nagy Péter, Kaszás Norbert, Giczi Balázs, Dáné Szebasztián Zsolt, Galambosi Máté és Molnár András – távozik a nem titkoltan nagy babérokra törő megyeszékhelyi egylettől.

Az ESE trénere, Klink Zoltán, a hétközi edzőmeccset követően hirdette ki azoknak a játékosoknak a névsorát, akik a 2019–2020-as szezonban a bő keretet alkotják.

Klink Zoltán minden esetben teljes erőbedobást követel tanítványaitól
Fotó: Huszár Márk / Heves Megyei Hírlap

Az egriek kerete. Kapusok: Tóth Dániel (REAC), Tajti Bence. Mezőnyjátékosok: Farkas Krisztián, Debreczeni Dávid, Csiki Norbert (CFR Cluj, romániai), Valkay Richárd (MFK Košice, szlovákiai), Bagdán Gábor (Fővárosi Vízművek SK), Mikolka Márk, Pataki Zsolt (Tiszaújváros), Lőrincz Patrik, Stampf Armand (43. sz. Építők SK), Titkó Krisztián, Kis Gergő (Cigánd), Haász T. Bertold (Oroszlány), Antal Zsolt, Csorba András (Tápiószecső), Benke Norbert, Bartusz Dániel (Újpesti TE U19), Pataki Viktor (Füzesabony), Árvai Ádám, Vajda Ákos, Jacsmanik Attila (Marshall-ASE), Kovács Dávid, Fodor Gergő, Révész András, Fónagy Marcell, Lakatos Péter (DVSC-DLA U17).

KÖVETKEZIK: Felkészülési mérkőzés: Eger SE–Ózdi FC, Leányka út, szombat, 14.00.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában