LABDARÚGÁS

2019.07.13. 13:23

Zagyvaszántó: a búcsúzó edzővel ezüstérmes volt a csapat

Házon belül oldották meg a trénerkérdést a megyei II. osztályú csapatnál.

B. Cs.

Gyöngyösi Mihályt (balról) Kratofil Csaba (piros mezben) váltja a ZSE-nél

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Márkus Attila

Három idényt követően elköszönt a Zagyvaszántó SE csapatától Gyöngyösi Mihály. A játékosként az NB II-ben is szerepelt hajdani futballista saját döntése volt a vál(t)ás.

– Két ok miatt határoztam úgy, hogy felhagyok a szántói edzőséggel – magyarázta a 50 éves szakember. – A vezetők felajánlották a maradást, ám úgy gondoltam, frissíteni kell a csapatot, és ezt elsősorban az edző személyében szükséges megtenni. A másik szempont, hogy a munkám sem teszi lehetővé, hogy az edzéseket meg tudjam oldani.

Gyöngyösi Mihály irányításával a ZSE a 2017/18-as szezonban érte el a legjobb eredmény a megszerzett ezüstéremmel. Vezetésével az első évben a 8. helyen zárt a gárda a II. osztály Nyugati csoportjában, míg az idén az egy csoportos mezőnyben a 6. helyen végeztek Szaka Istvánék.

Gyöngyösi Mihályt (balról) Kratofil Csaba (piros mezben) váltja a ZSE-nél
Fotó: Márkus Attila / Heves Megyei Hírlap

– Természetesen a tavalyi második hely megszerzésére vagyok a legbüszkébb, illetve arra, hogy egységes, erős csapatot sikerült összehozni. Tekintélyt szereztünk magunknak ebben az osztályban – jelentette ki Gyöngyösi Mihály.

A Zagyvaszántó SE a folytatásban az eddig játékosként szereplő, 37 éves Kratofil Csaba útmutatásai szerint készül a 2019/2020-as idényre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában