LABDARÚGÁS

2019.09.07. 10:06

Heréd: az új edző a rend, a tisztelet és a 90 perces küzdés híve

A tréner rendkívül fontosnak tartja, hogy egység jellemezze a csapatot.

B. Cs.

Aranyos Imrétől (kékben) van mit ellesni a herédi játékosoknak Fotó: Heréd LC

Gyöngyöshalászon aratott 4–2-es győzelemmel mutatkozott be a Heréd LC csapatának edzőjeként Aranyos Imre. A korábbi válogatott futballista Labancz Róbert helyét vette át a megyei I. osztályban szereplő gárdájánál, ahol egyszerű és világos célokat fogalmaztak meg.

– A létesítményben és az öltözőben példás rend fogadott, miként a légkörre sem lehet panaszom, amit Heréden tapasztaltam – közölte a 53 éves szakember. – Eger a szívem csücske és nagyon szívesen jöttem vissza Heves megyébe, ahol annak idején a játékos pályafutásom kezdődött. Igaz, ez nagyon rég volt, de a kötődés megmaradt. Most persze már egészen másra kell összpontosítanom, de szívesen teszem, mert Kómár József polgármester és Bóna András klubelnök személyében a futballért rengeteget tevő emberekkel ismerkedtem meg.

Aranyos Imrétől (kékben) van mit ellesni a herédi játékosoknak Fotó: Heréd LC

Mivel idényközben jött a váltás, Aranyos Imrének nem volt lehetősége arra, hogy játékosokat hozzon magával, vagyis a jelenlegi kerettel kell végigvinnie a szezont.

– A két kiállítás nem jött jól, mert ugyan győztünk Halászon, de a Besenyőtelek ellen az eltiltottakra nem számíthatunk – folytatta a tréner. – Ezen persze túl kell tennünk magunkat és arra kell figyelni, hogy vasárnap is legalább olyan legyen a hozzáállás, mint ami egy héttel korábban győzelemhez vezetett. Rendkívül fontosnak tartom, hogy egység jellemezze a csapatot, mert ez elengedhetetlen feltétele annak, hogy közösen sikeresek lehessünk. Ezen túlmenően a fiatalok beépítésére is nagy hangsúlyt kell fektetnünk. Ezek a céljaink.

Aranyos Imre az ellenfél tiszteletét is kiemelte, ám ezzel együtt leginkább azt szeretné viszontlátni a csapatától, hogy a játékosok becsülettel végig küzdik a 90 percet. A-licences edzői végzettséggel rendelkező trénerként az amatőr futballban vállalt szerepén kívül az Ikarus BSE U15-ös gárdájával is foglalkozik. Élete a labdarúgás, és arra törekszik, hogy minél többen szeressék ezt a sportágat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában