LABDARÚGÁS

2019.10.29. 16:25

Gyöngyösi AK: az utolsó percben szerzett pontot az éllovas

A Pest megyei I. osztályú női háromnegyed pályás bajnokság 6. fordulójában a második mátraaljaiaknál remizett a listavezető.

B. Cs.

Ecsegi Zoltán Fotó: Lénárt Márton

GYÖNGYÖSI AK–KORMÁNYŐR SE 1–1 (0–0)

Gyöngyös, Kömlei Spt. V.: Rácz Károly (Sugár).

GYAK: Patkó – Bátori, Báthy, Buda, Póti, Nagy K., Lalatos N., Tóbik, Hornyák . Csere: Fehér – Kovácsik, Nagy-György H., Erdős, Lizák, Laczik, Kádár. Edző: Ecsegi Zoltán.

GÓL: Tóbik M. (47.), ill. Futó E. (79.).

Ecsegi Zoltán Fotó: Lénárt Márton

ECSEGI ZOLTÁN: – Kíváncsian vártam a rangadót az osztály egyik legképzettebb együttese ellen. Az első félidőben meglepett bennünket, a vendégek deffenzív játéka, ennek köszönhetően mi is majdnem „belealudtunk” a mérkőzésbe. Több ígéretes helyzetet alakítottunk ki a második félidőben, de egy kivételével ezek rendre kimaradtak. Végig mezőny fölényben játszottunk, azonban rutintalanságunkat az utolsó percben szerzett góllal kihasználta az ellenfél, így két pontot veszítettünk. Ennek ellenére büszke vagyok a lányokra, megmutattuk, hogy bárki ellen képesek vagyunk jó futballra.

A CSOPORT ÁLLÁSA

KÖVETKEZIK: Kerepesi SBE–Gyöngyösi AK, Fót, november 3., vasárnap, 11.00.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában