Karbantartás

2024.04.29. 20:26

Javítják a Kertész úti parkolóházat

Garanciális javításokat végeznek az épületben június 30-ig.

Molnár Helga

Javításokat végeznek a parkolóházban

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Szakaszosan és időlegesen az Evat Zrt. lezárja a kezelésében lévő Kertész úti parkolóház egyes területeit a garanciális javítási munkák megkezdése érdekében. A lezárások a kivitelező ütemterve és előírásai szerint történnek – tájékoztatott az Evat Zrt.

Arra kérik az autósokat, hogy a jelzéseket saját és autójuk biztonsága érdekében vegyék figyelembe. A jelzések figyelmen kívül hagyásából adódóan keletkezett károkért sem az Evat Zrt., sem a kivitelező nem vállal felelősséget. Amennyiben a munkálatokkal érintett beállóhelyen parkolnak, akkor kérnek mindenkit, hogy haladéktalanul távolítsák el a gépjárművüket és a házon belül álljanak biztonságos területre. A munkálatok várhatóan komolyabb porral járnak, vegyék figyelembe.

A Kertész úti parkolóházban bérlettel rendelkező ügyfeleinknek kérés esetén a munkálatok ideje alatt a Katona téri parkolóházban biztosítunk megállási lehetőséget. Napi jegy kiadására a kivitelezési munkálatok függvényében nem lesz lehetőség.

A Kertész úti parkolóházban zajló javítások összességében április 29-től várhatóan június 30-ig tartanak. A munkavégzés tervezetten hétköznap 7 és 18 óra között zajlik, szükség esetén – a mielőbbi befejezés érdekében – a szombati napokon is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában