LABDARÚGÁS

2019.10.11. 18:13

Női főci: az aranyvárományosnál győzött a GYAK

A Pest megyei I. osztályú női háromnegyed pályás bajnokság 3. fordulójában.

B. Cs.

Póti Henrietta döntött a mérkőzés sorsáról Fotó. Belkovics Krisztián

SK TÓALMÁS–GYÖNGYÖSI AK 0–1 (0–0)

GYAK: Patkó – Bátori, Buda, Póti, Nagy K., Erdős, Lakatops, Spisák, Hornyák. Cserék: Kovácsik, Lizák, Kádádr. Edző: Ecsegi Zoltán.

Gól: Póti (30.)

A bajnoki cím egyik várományosánál nemcsak győzött, de Spisák Sára és Kádár Anna személyében az utánpótlásból felkerülve újoncokat is avatott a gyöngyösi együttes.

Póti Henrietta döntött a mérkőzés sorsáról Fotó. Belkovics Krisztián

ECSEGI ZOLTÁN: – Jelentős változásokon és erősítéseken esett át a tóalmási együttes, így tudtuk, csak fegyelmezett, érett játékkal érhetünk el jó eredményt. A hazaiak meddő mezőnyfölényben játszottak, a nagyobb helyzetek mégis nálunk adódtak. Egy szép támadás végén Póti Heni nagyszerű góljával megszereztük a vezetést, ezután ellenőrzés alatt tartottuk a játékot. Koncentrált játékkal, nagyon jó csapat otthonából sikerült elhoznunk a három pontot, ami hatalmas fegyvertény, ugyanis ebben az első osztályban minden pontot meg kell becsülnünk. Gratulálok a csapatomnak!

KÖVETKEZIK: Gyöngyösi AK–Csepel UP SE, Kömlei Spt., vasárnap, 10.00.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában