KÉZILABDA

2019.10.18. 16:03

SBS-Eger: a dabasiak játéka jobban fekszik

Papp Gabrielék a héten gyakoroltak Füzesabonyban, az Eszterházy csarnokban és Mezőkövesden is.

S. K.

Lezák Áronéknak (10) bravúrra lesz a pontszerzéshez Fotó: Czímer Tamás

Fotó: CZIMER TAMAS

A férfi NB I. 7. fordulójának mérkőzése:

DABASI KC (7.)–SBS-EGER (9.)

Dabas, OBO Aréna, szombat, 18.00. V.: Paska, Vastag.

A dabasiak számára fájó, hogy legutóbbi két hazai mérkőzésüket elveszítették, ráadásul a Gyöngyös elleni találkozó végjátékában kialakult csetepaté miatt két kulcsjátékost, Lepsényi Sándort és Halász Leventét eltiltással sújtották, emiatt az Eger elleni mérkőzést is ki kell hagyniuk.

Lezák Áronéknak (10) bravúrra lesz a pontszerzéshez Fotó: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

– Legutóbbi ellenfelünkhöz, a Gyöngyöshöz hasonlóan a Dabas is az NB I. egyik stabil középcsapata – vélekedett az egri vezetőedző, Tóth Edmond. – Viszont a dabasiak játéka talán jobban fekszik nekünk, mint a megyei riválisé, emiatt lehetünk kicsit bizakodóbbak. Ennek ellenére őket tartom az esélyesebbnek. Egyértelmű, hogy bravúrra lesz szükség a pontszerzéshez.

Az egri gárda a junior ökölvívó ob miatt a héten kiszorult a körcsarnokból. Papp Gabrielék gyakoroltak Füzesabonyban, az Eszterházy csarnokban és Mezőkövesden is.

A BAJNOKSÁG ÁLLÁSA

A Magyar Kupa 3. fordulójában az NB I. B Nyugati csoportjában 11. helyen álló Rév TSC csapatának vendége lesz a kupaküzdelmekbe most csatlakozó egri gárda. A mérkőzés hivatalos játéknapja november 13.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában