ASZTALITENISZ

2019.10.15. 08:55

Teqpong: Egerben több ezer eurós pénzdíjért

Több mint 10 év szünet után újraéled az Egri Városi Bajnokság.

B. Cs.

A teqpong kipróbálható a Bem tábornok utcai teremben Beküldött fotó

A Bükön rendezett ifjúsági ranglista versenyen az Egri Városi Sportiskolát Bedő Norbert és Gál Szabolcs képviselte. Párosban a legjobb nyolc közé jutott a duó, egyéniben pedig mindketten a legjobb 16 közé kerülésért remdezett mérkőzésen kaptak ki.

A teqpong kipróbálható a Bem tábornok utcai teremben Beküldött fotó

– A heti program kedden indul, amikor is a megyei I. osztályban szereplő csapat áll asztalhoz – magyarázta az EVSI-Pálosi AK elnöke, Kovács Kinga. – A hétvégén a HRT Spedition által támogatott csapat Békésre látogat, az NB III-as gárda pedig Miskolcra. Klubunk kezdeményezésére több mint tíz év szünet után újraéled az Egri Városi Bajnokság. Az első forduló október 24-én 18.30-kor rendezik. Továbbá egy újdonság bevezetésével is kísérletezünk. A ping-pong új testvérsportága, a teqpong kipróbálható a Bem tábornok utcai teremben. Míg a ping-pongban az asztal lapja sík, a teqpong asztal domború, így a labda egészen másképp pattan. November 9-én nemzetközi teqpong verseny helyszíne lesz Eger, a több ezer euró összdíjazású viadalra várunk minden érdeklődőt, aki kipróbálná az új sportágat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában