SPORTELISMERÉS

2019.11.22. 20:49

Diákolimpikonok: 186 kiváló sportolót díjaztak

Az Egri Kemény Ferenc Sportiskolai Általános Iskola nem kevesebb mint 63 tanulóval vitte a prímet eredményesség terén a 2018/2019-es tanévben. A hevesi díjátadón azonban további 24 intézmény diákjait is köszöntötték.

B. Cs.

A legeredményesebben szerepelt tanulók jutalomcsomagot kaptak Fotó: Jakab Tibor/Hevesi Hírportál

Kiválóan teljesítők vonatkozásában az Egri Kemény Ferenc Sportiskolai Általános Iskola mögött további két egri intézmény, a Hunyadi Mátyás Általános Iskola és a Neumann János Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium állhatott a képzeletbeli dobogóra.

A legeredményesebben szerepelt tanulók jutalomcsomagot kaptak Fotó: Jakab Tibor/Hevesi Hírportál

A Heves Megyei Diák- és Szabadidősport Egyesület (HMDSZSE) hagyományos rendezvényének otthon adó hevesi művelődési központban a 2018/2019-es tanévben kiemelkedő eredményt elért diákolimpikonokat és felkészítőiket köszöntötte Szabó Zsolt országgyűlési képviselő és dr. Molnár László, a Magyar Diáksport Szövetség stratégiai igazgatója. Ballagó Zoltán, az Egri Tankerületi Közport igazgatójaként, Horváth Márta, a Hatvani Tankerületi Központ első emberként volt jelent, miként tiszteletüket tették az érintett települések polgármesterei, továbbá a Heves Megyei Közgyűlés alelnöke, Szabó Róbert is.

A házigazda hevesiek is gratulálhattak a diákjainknak Fotó: Jakab Tibor/Hevesi Hírportál

– Huszonöt iskola 186 tanulója és az őket felkészítő 56 testnevelő tanárnak és edzőnek jár az elismerés – fogalmazott a Heves Megyei Diák- és Szabadidősport Egyesület elnöke. Bíró Csaba hozzátette: a rendezvényen a Magyar Diáksport Szövetség versenyrendszerében szereplő sportágakban, a Diákolimpia Országos Döntőiben 1–6. helyezést elért eredményeket díjazták egyéni és csapat-sportágakban.

A „Heves Megye Diáksportjáért” kitüntetést a következők vehették át: Juhász Péter, a Gyöngyösi Sportfólió Nonprofit Kft. ügyvezetője, Kovács Attila, a Boldogi Berecz Antal Általános Iskola testnevelője és Úri József, a Besenyőtelki dr. Berze Nagy Nagy János Általános Iskola testnevelője.

Juhász Péter (középen) Fotó: Jakab Tibor/Hevesi Hírportál
Úri József (középen) Fotó: Jakab Tibor/Hevesi Hírportál

A díjazottak névsora megtekinthető itt:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában