SPORTELISMERÉS

2019.11.25. 18:29

Gáladíjazott az Eszterházy Károly Egyetem és a rektor is

A Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség díjátadó gáláján az Eszterházy Károly Egyetem több elismerésben részesült.

Fenyves Balázs

Dr. Liptai Kálmán rektor dr. Bognár József és Herpainé dr. Lakó Judit között Fotó: mozduljra.hu

Az Eszterházy Károly Egyetem hosszú évek óta kimagasló sporteredményeket tud felmutatni, és szervez a magyar felsőoktatáson túlmenően a látvány-, versenysportok világán belül is kiváló rendezvényeket, és nyújt sportolási lehetőséget.

Versenyszinten a Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságon való részvétel, az ott megszerzett eredmények is az EKE népszerűségét mutatják. Idén a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, és az Eötvös József Főiskolán kívül az Eszterházy Károly Egyetem vehette át a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség gáláján az Év Legsportosabb Egyeteme díjat. A Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokság (MEFOB) pontversenyében a Testnevelési Egyetem végzett az élen, majd a dobogón a Nemzeti Közszolgálati Egyetem és az Eszterházy Károly Egyetem következett.

Dr. Liptai Kálmán rektor dr. Bognár József és Herpainé dr. Lakó Judit között Fotó: mozduljra.hu

A díjátadó gálán az EKE rektora, dr. Liptai Kálmán és dr. András István, a Dunaújvárosi Egyetem rektora Hajós Alfréd Aranyplakett kitüntetésben részesült, míg Karger Kocsis László, az Emmi Sportért Felelős Államtitkárságának nyugalmazott protokollfőnöke a MEFS életműdíját vehette át.

Díjat vehetett át az Eszterházy Károly Egyetemről Pellei Frank vízilabdázó is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában