KÉZILABDA

2019.12.27. 15:08

Ajándék pólót kaptak a gyöngyösi gyerekek

Évzárót tartott az utánpótlásnak a Gyöngyösi Kézilabda Klub.

S. K.

Rosta István ezúttal ajándékot osztott Fotó: GYKK/Cseh Balázs

Az egyesület valamennyi korosztályos csapata felvonult a Gyöngyösi Kézilabda Klub évzáró rendezvényén, ahol a gyerekek karácsonyi ajándékként, az új címerrel ellátott, egyedi emblémázott pólót vehettek át Nagy Attila klubelnöktől valamint Rosta István utánpótlás-igazgatótól.

– Megtelt a Dr. Fejes András Sportcsarnok, ami nagy öröm, büszkeség és egyben óriási ünnep számunkra – fogalmazott Rosta István. – Biztos vagyok benne, hogy a gyerekeink büszkén viselik majd az ajándék pólót valahányszor a felnőtt vagy épp a korosztályos csapataink mérkőzésére érkeznek. Mindenki mosolyog, labdázik. Ez a felszabadult, önfeledt öröm jellemzi most a gyöngyösi kézilabdás család valamennyi tagját.

Eredményeik révén is rászolgáltak az ajándékra az ifjak, a GYKK korosztályos csapatai ugyanis kimagaslóan sikeres őszi idényt tudhatnak maguk mögött.

– Az U14-es lány és az U15-ös fiúcsapat az ország legjobb nyolc együttese közé tartozik, amit óriási sikerként könyvelhetünk el – folytatta Rosta. – A serdülők is rendkívül jól szerepelnek. A fiúk a Keleti-csoport másodikjaként jó eséllyel pályáznak a legjobb négy közé kerülésre, míg a lányok hibátlanul vezetik a III. osztályú bajnokság tabelláját. Joggal lehetünk büszkék valamennyi gyerekünkre, akik hétről-hétre szorgalmasan és kitartóan edzenek.

Rosta István ezúttal ajándékot osztott Fotó: GYKK/Cseh Balázs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában