LABDARÚGÁS

2019.12.10. 18:11

Játékvezető: ne dobáljon szotyival a polgármester!

Nem rejtette véka alá keserűségét a magunk mögött hagyott idényről rövid mérleget vont besenyőtelki sípmester.

B. Cs.

Rézműves Ferenc (balról) nem volt jókedvében Archív

Forrás: Mediaworks

Fotó: Szoke_Peter

Rézműves Ferenc azt írja saját közösségi oldalán: egyrészt fájó, hogy vége ért az őszi szezon, mert neki hiányzik, másfelől azonban jó lesz már egy kis pihenő, amelyet követően kezdődhet a téli latyakban futás.

Rézműves Ferenc (balról) nem volt jókedvében Archív Fotó: Mediaworks

– Mindent összevetve elég jól sikerült az őszi szezon a labdarúgó játékvezetés szempontjából – közli a bíró. – Voltak szép pillanatok, különös és érdekes esetek, és szép harmadik félidők is... Viszont sajnos akadtak a sportághoz méltatlan körülmények és nagyon durva esetek is. Felnézek és minden tiszteletem néhány játékosnak, sportvezetőnek és a sportszervezeteknek. Viszont sajnos még a 21. században is előfordulnak különösen kirívó emberek/sportolók, akik biztosan nem oda valók, még a sportpálya környékére sem. Csak, mert esetleg más sportágban a világ élvonalába tartozik, vagy, ha valaki milliomos polgármester, attól még maradjon meg embernek (sportbarátnak), és ne dobjon meg egy asszisztenst egy marék szotyival...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában